ReceptClub

Amit csak a konyhában elkészithetsz itt megtalálod.

Borzas vaddisznószelet

 

HOZZÁVALÓK:


8 szelet vaddisznókaraj,

só,

2 tojás,

15 dkg liszt a palacsintához,

3 dl tej,

2 nagyobb burgonya reszelve, őrölt fehér bors,

szerecsendió,

10 dkg liszt,

reszelt sajt.

MÁRTÁS:


2 dl tejföl,

2 gerezd fokhagyma,

őrölt fehér bors,

delikát ételízesítő.

 

A karajt felszeleteljük, húsverővel kissé ellapítjuk és besózzuk. Tojásból, lisztből, tej hozzáadásával sűrű palacsintatésztát készítünk, amelybe nyers reszelt burgonyát teszünk. Ízesítjük sóval, borssal, őrölt szerecsendióval. A hússzeleteket lisztbe majd a palacsintatésztába mártjuk, és forró olajban szép pirosra sütjük. Még forrón megszórjuk reszelt sajttal, melléadunk tejfölmártást. A tejfölbe keverünk 2 gerezd fokhagymát, amit nyomón átpréselünk, fehérborssal, delikáttal ízesítjük.
Zöld salátával vagy párolt zöldséggel tálaljuk.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 21
Heti: 37
Havi: 119
Össz.: 19 040

Látogatottság növelés
Oldal: Borzas vaddisznószelet
ReceptClub - © 2008 - 2024 - receptclub.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »