Kerti grillezés
1. Csirketekercsek őszibarackkal
2. Fűszeres barackos befőtt / chutney /
Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
1 tk fekete bors
1 tk őrölt cumin
1 tk fűszerpaprika
4 sz. gépsonka
2 db őszibarack
2 ek natúr joghurt
A csirkemell filéket vágjuk hosszában ketté, úgy hogy két nagy szeletet kapjunk. Szórjuk meg a fűszerekkel, majd kenjük meg a natúr joghurttal és tegyük a hűtőben legalább három órára. Tegyünk a csirkemell szeletekre egy szelet sonkát, egy cikk őszibarackot / lehet befőtt is / és óvatosan göngyöljük fel. Tűzzük meg hústűvel és a forró grillsütőn süssük pirosra. Kitűnően illik ehhez az ételhez az őszibarackból készített chutney / fűszeres befőtt /.
Hozzávalók:
1 db zöld chilli
125 gr méz
2-4 db őszibarack