ReceptClub

Amit csak a konyhában elkészithetsz itt megtalálod.

Bársonyos csirke, gombával

Korea

Hozzávalók:

Ø 2 db kicsontozott csirkemell (egyforma kockára vágva),

Ø 3 kávéskanál kukoricakeményítő (vagy liszt),

Ø 1 evőkanál szójamártás,

Ø késhegynyi bors,

Ø 4 evőkanál olaj,

Ø 1 gombakonzerv,

Ø 1 kávéskanál só,

Ø 2 gerezd fokhagyma,

Ø 2 kávéskanál őrölt gyömbér

 

A csirkedarabokat, lisztet, szójamártást keverjük össze egy evőkanál olajjal és borssal. 10 percig hagyjuk állni. Közben szűrjük le a gombát, úgy hogy 1/2 dl levet tegyünk félre. A levet sózzuk meg.

Az olajban pároljuk meg - ne tovább, mint 1-2 percig- a csirkedarabokat, fokhagymát, gyömbért, nagyon vigyázva, hogy meg ne égjen, állandóan keverjük.

Adjuk hozzá a gombát, valamint a gombalevet és további 5 percig főzzük, nagyon vigyázva, nehogy túlfőzzük, és a gomba megpuhuljon.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 3
Heti: 16
Havi: 12
Össz.: 18 368

Látogatottság növelés
Oldal: Bársonyos csirke, gombával
ReceptClub - © 2008 - 2024 - receptclub.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »